Home > Feministas Podemitas > Reflexions després de la Trobada Estatal del Círculo Podemos feminismos
photo258305595700001945
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

No podem estar més agraïdes a les compes del cercle estatal de feminismes de Podemos, qui no només han gestionat un magnífic lloc per al darrer encontre de les feminismes de Podemos, sinó que la seua forma de gestionar-lo enfocant-lo en el més pur debat polític i pragmàtic ens ha fet eixir enfortides cap al nou i proper Vistalegre.

També, per la bona visió d’incorporar les diferents veus sobre com construir el feminisme dintre de Podem i la més que necessària perspectiva d’incloure no només la visió estatal, sinó la municipalista i la territorial en les diferents taules redones de l’encontre.

Des de la delegació valenciana vam defendre com un sistema federal dintre de Podem tindrà un impacte positiu en tothom i un doble impacte positiu en les dones. Aquesta reivindicació que vam encapçalar junt a compes de diferents territoris, va ser un punt clau en l’esdeveniment, rebent el reconeixement de tota la resta, incloses les compes d’estatal. Això sí, vam matissar que el federalisme que necessita Podem caldrà estar en la descentralització de recursos però també en la implementació de presses de decisions democràtiques i no a través de construccions d’ uns pocs decidint per totes a dintre de cada territori. Les polítiques de cures i d’escolta activa que ens atorga el feminisme ens habiliten a exigir com a bàsic aquest últim punt.

Per últim, el País Valencià es va rebel·lar com a exemple a l’explicar que havíem arribat a aconseguir un Pacte d’Estat a nivell autonòmic impulsat per Podem al nostre Parlament valencià. Qüestió que motiva a reconèixer-nos totes com a companyes, respectant la nostra diversitat. Perquè tan sols ni construíem sororitat entre nosaltres, ho podrem fer a dintre de les institucions.

photo532582860057801857

Cristina Cabedo Laborda Diputada  Podem y portavoz en feminismos  en el Parlament valencià.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/16/d402433709/htdocs/podemosfeminismos.info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399